ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Βραστή σαλάτα σε κριθαροκουλούρα χαρουπιού
για την συνταγη προτεινουμε
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για ένα μπωλ:
- 3 κριθαροκουλούρες με χαρούπι
- 100 γρ ραδίκια
- 100 γρ σέσκουλα
- 100 γρ αντίδια ή σταμναγκάθι
- 100 γρ μπρόκολο
- 100 γρ κουνουπίδι
- 1 παντζάρι
- 1 καρότο
- 100 γρ τριμμένη φέτα
- 50 γρ καρύδια καβουρδισμένα καρύδια
- 50 γρ σπόρια ροδιού
- Χυμό από 1/2 λεμόνι
- 1 κουταλιά της σούπας ξύδι
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε όσο επιθυμούμε σε αλατισμένο νερό πρώτα το κουνουπίδι, μετά το μπρόκολο και το καρότο και στη συνέχεια τα χόρτα. Τελευταίο το παντζάρι. Τα κρυώνουμε όλα σε νερο με πάγο (εκτός από το παντζάρι), στραγγίζουμε και τα κόβουμε σε μικρότερα μέρη. Τα τοποθετούμε όλα σε ένα μπωλ, αρτίζουμε και αναμειγνύουμε καλά. Στήνουμε τις κουλούρες σε βαθύ μεγάλο πιάτο και πάνω τους ρίχνουμε το περιεχόμενο του μπωλ μαζί με τα υγρά του. Ακολουθεί η φέτα, το καρύδι και το ρόδι. Τελειώνουμε με λίγο ακόμα ελαιόλαδο.
“ΤΟ ΜΑΝΝΑ” ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ Ν. ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ©2018