ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Παξιμαδάκια κριθαρένια με ελαιόλαδο και φάβα
για την συνταγη προτεινουμε
ΥΛΙΚΑ
- φάβα (δείτε αναλυτική συνταγή στις Συνταγές της Μαρίκας)
- τοματίνια
- φρέσκο κρεμμύδι
- κουλουράκια χαρουπιού “το Μάννα”
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 4-5 κριθαρένια παξιμαδάκια με ελαιόλαδο “το Μάννα”
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα τοματίνια στα τέσσερα και ρίχνουμε ελαιόλαδο και αλάτι.
Κόβουμε και το φρέσκο κρεμμύδι.
Τοποθετούμε τα παξιμαδάκια σε ένα πιάτο.
Από πάνω, βάζουμε τη φάβα, τα τοματίνια και το φρέσκο κρεμμύδι.
Τέλος, σπάμε με το χέρι μας 1-2 κουλουράκια χαρουπιού και τα ρίχνουμε στο πιάτο.
Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δοκιμάστε τη συνταγή με όποιο παξιμάδι “το Μάννα” Τσατσαρωνάκη ταιριάζει περισσότερο στη γεύση σας.
*Όλα τα προϊόντα λαδιού φτιάχνονται με κρητικό ελαιόλαδο.
“ΤΟ ΜΑΝΝΑ” ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ Ν. ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ©2018