ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Mini κριθαροκουλούρα με γλυκιά φασολάδα και πέστο ρόκας
για την συνταγη προτεινουμε
ΥΛΙΚΑ
Φασολάδα (Βρείτε την αναλυτική συνταγή στις παραδοσιακές συνταγές)
- 2 φέτες χαλούμι
- 2 φέτες απάκι
Για το πέστο:
- 20 g βασιλικό
- 40 g ρόκα
- 30 g κάσιους
- 2 κριθαρένια παξιμάδια “το Μάννα”
- 2 mini κριθαροκουλούρες “το Μάννα”
- 1 κ.σ. παρμεζάνα
- 5-7 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. μηλόξιδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το πέστο:
Σε ένα μπλέντερ, χτυπάμε τα κριθαρένια παξιμάδια.
Έπειτα προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά για το πέστο. Συμπληρώνουμε ελαιόλαδο και αλάτι, ανάλογα με την υφή και τη γεύση που επιθυμούμε.
Ζεσταίνουμε λίγο τη φασολάδα και τη βάζουμε πάνω στις 2 κριθαροκουλούρες.
Ψήνουμε το χαλούμι σε ένα τηγάνι για 1 λεπτό από την κάθε μεριά.
Τοποθετούμε το χαλούμι και το απάκι πάνω από τη φασολάδα και στο τέλος προσθέτουμε το πέστο. Συμπληρώνουμε με φρέσκο ελαιόλαδο και πιπέρι.
Και επειδή στη γεύση δεν υπάρχουν κανόνες, συνδυάστε τη φασολάδα με όποιο παξιμάδι “το Μάννα” Τσατσαρωνάκη εσείς αγαπάτε περισσότερο και… καλή όρεξη!
“ΤΟ ΜΑΝΝΑ” ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ Ν. ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ©2018