ΥΛΙΚΑ
Υλικά:
- Λαδοπαξίμαδα ολικής άλεσης “το Μάννα’’ Τσατσαρωνάκη
- Γραβιέρα Κρήτης (Με θυμάρι, με μπούκοβο, καπνιστή)
- Ντοματίνια
- Ντομάτα
- Πιπεριά πράσινη
- Μανιτάρια λευκά μικρά
- Κρεμμύδι ξερό
- Απάκι
- Λουκάνικο Καπνιστό
- Σύγλινο
- Τυρομάλαμα
- Γαλομυζήθρα
- Δυόσμος
- Ρίγανη
- Βασιλικός
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στρώνουμε σε ταψί τα παξιμάδια και φτιάχνουμε μικρές «πίτσες» με διαφορετικά υλικά και συνδυασμούς πάνω στο κάθε παξιμάδι. Χρησιμοποιούμε ποιοτικά τυριά (Π.χ. γραβιέρα) και αλλαντικά (Π.χ. απάκι), καθώς και φρέσκα λαχανικά και μυρωδικά.
Ψήνουμε στον φούρνο για 5 λεπτά και το τελευταίο λεπτό στο γκριλ για χρώμα.
Σερβίρουμε τις μικρές πίτσες ζεστές.
“ΤΟ ΜΑΝΝΑ” ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ Ν. ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ©2018