ΥΛΙΚΑ
Για 1-2 μερίδες:
- 10-15 Κρητωνάκια “το Μάννα”
- 1/4 λάχανο
- 1/2 κόκκινη πιπεριά
- 1/2 κίτρινη πιπεριά
- 1/2 πράσινο μήλο
- 6-8 φύλλα μαϊντανού
Για τη σως:
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο πορτοκάλι
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.σ. ξίδι λευκό
- αλάτι
- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά.
Τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ μαζί με τη σως και τα Κρητωνάκια.
Μπορούμε, εκτός από τα Κρητωνάκια, να δοκιμάσουμε τη συνταγή και με όποιο άλλο παξιμάδι “το Μάννα” Τσατσαρωνάκη προτιμάμε.
“ΤΟ ΜΑΝΝΑ” ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ Ν. ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ©2018